Aanmelden
Lidnummer:

Wachtwoord:


Wachtwoord vergeten?

Wat kan uw beroepsfederatie voor u betekenen?

 

Draag zorg voor uw tewerkstelling en hierdoor ook voor uw inkomen!

Bekom zelfs meer dan wat u wordt toegekend.

Zorg voor het geval dat u ziek wordt, of werkloos, en wanneer u met pensioen gaat.

Dat kan u toch in uw eentje? Ja, eventueel wel, maar door gebrek aan kennis en ervaring gaan bepaalde rechten in rook op. Wij willen ze alvast de kost niet geven, de mensen die verweesd achterblijven doordat hun werkgever/opdrachtgever door samenwerking met zijn adviseurs (sociaal secretariaat, advocaten) hun rechten systematisch heeft ondermijnd.

Dit gaat van negatieve clausules in de overeenkomst over vage beloften i.v.m. uw variabel loon tot de precieze voorbereiding van de motivatie van uw ontslag.

Iedereen kan werken en zijn kost verdienen, maar een beetje juridische begeleiding is aangewezen. Uw baas informeert zich. Waarom u niet?

Door de betaling van een lidgeld van amper een halve EURO per dag, kan u een jaar lang bij ons terecht.

Zo bent u op de hoogte van uw rechten, kan u ervoor opkomen en, eventueel met onze tussenkomst, uw rechten verdedigen indien nodig want alles accepteren, is verliezen!

In elke samenwerking met een werkgever/opdrachtgever komt strategie van pas. Voor onze trouwe leden treden we dan ook al jaren op als vaste (juridische) partner. Ze waarderen onze snelle en pragmatische aanpak en de persoonlijke dienstverlening.

Kortom: op basis van een kleine jaarbijdrage hebt u een zorg minder, want u bent een professionele juridische partner rijker.

U kan ervan overtuigd zijn dat wij oprecht belang hechten aan wat we doen en hoe we dat doen, voor u.

Uw tewerkstelling op een goede basis starten en gezond houden is onze bedoeling. De uwe toch ook? We helpen u individueel om betere afspraken te maken met uw werkgever/opdrachtgever. Op basis van onze kennis en ervaring reiken we u informatie en strategieën aan om ook tijdens de samenwerking beter te onderhandelen met hem.

Bent u al aangesloten? Bedankt voor uw trouw lidmaatschap. Vergeet niet tijdig uw jaarbijdrage te betalen.

Bent u nog niet aangesloten bij uw beroepsfederatie? Word lid!

 

Rachel EYSKENS