Aanmelden
Lidnummer:

Wachtwoord:


Wachtwoord vergeten?

LID WORDEN: WAT KOST HET

Veel moet dat niet kosten!

 

Lidgeld kalenderjaar 2018

Het lidgeld is een forfaitair bedrag per kalenderjaar. De lidmaatschapsbijdrage voor 2018 bedraagt voor nieuwe leden slechts 160 EUR. Dat komt neer op slechts 0,43 EUR per dag.

Vanaf het tweede jaar bedraagt het lidmaatschap slechts 130 EUR. Trouw lidmaatschap wordt immers beloond.

Het lidgeld kan u overmaken op onze rekening BE53 7310 0408 1853 (BIC KREDBEBB) van BFH vzw, Dascottelei 97 te 2100 Deurne met vermelding van uw naam en "lidgeld 2018".

Het lidgeld is all-in. Voor die prijs kan u, zonder wachttijd, allerlei vragen stellen die te maken hebben met het sluiten, de uitvoering of stopzetting van uw contractuele relatie met werkgever of principaal. U ontvangt regelmatig een nieuwsbrief waarin een belangrijke evolutie wordt belicht die u kan aanbelangen.

Waarom beroep doen op een gespecialiseerd advocaat als een gesprek van een uurtje al bijna even duur is als de jaarlijkse bijdrage die u aan ons betaalt?

De lidmaatschapsbijdrage is ook fiscaal aftrekbaar voor de werknemers die ervoor opteren hun werkelijke beroepskosten te bewijzen. Zelfstandige verkopers kunnen de kosten altijd fiscaal aftrekken.

WORD VANDAAG NOG LID!