Aanmelden
Lidnummer:

Wachtwoord:


Wachtwoord vergeten?

LID WORDEN: WAT KOST HET

Veel moet dat niet kosten!

 

Jaarbijdrage

Als nieuw lid betaalt u een jaarbijdrage van 180 EUR. U bent dan aangeslotene vanaf de eerste dag van de maand waarin we uw betaling hebben ontvangen gedurende 12 volle maanden. Dat kost u slechts 0,49 EUR per dag.

Verlenging van het lidmaatschap is mogelijk. Als u zonder onderbreking lid blijft, zal u vanaf het tweede jaar slechts 150 EUR moeten betalen om opnieuw een jaar lang beroep op ons te kunnen doen. Trouw lidmaatschap wordt dus beloond.

U kan de jaarbijdrage overmaken op de rekening van de BFH vzw, Dascottelei 97 te 2100 Deurne, met nummer BE53 7310 0408 1853(BIC KREDBEBB). Vermeld daarbij uw naam en "jaarbijdrage".

Samen met uw lidkaart krijgt u van ons een parkeerkaart die u achter de voorruit van uw wagen kan plaatsen.

De jaarbijdrage is all-in. Hiervoor kan u, zonder wachttijd, allerlei vragen stellen die te maken hebben met het sluiten, de uitvoering of stopzetting van uw contractuele relatie met werkgever of principaal. Als lid kan u zich inschrijven op onze nieuwsbrief waarin actuele problemen worden belicht die u kunnen aanbelangen.

Waarom beroep doen op een gespecialiseerd advocaat als een gesprek van een uurtje al bijna even duur is als de jaarbijdrage die u aan ons betaalt?

De bijdrage is ook fiscaal aftrekbaar voor de werknemers die ervoor opteren hun werkelijke beroepskosten te bewijzen. Zelfstandige verkopers kunnen de kosten altijd fiscaal aftrekken.

WORD VANDAAG NOG LID!