Aanmelden
Lidnummer:

Wachtwoord:


Wachtwoord vergeten?

Wil uw bedrijf een handelsvertegenwoordiger in dienst nemen? Of wil u een samenwerking aangaan met een handelsagent?

Wij publiceren uw advertentie met plaatsaanbod op onze website met een link in onze nieuwsbrieven die regelmatig naar onze leden verzonden worden. Dit kan gebeuren voor de prijs van 100 € per ééntalige advertentie (+ 21% BTW), voor een periode van 3 maanden.

U zet uw vacature online in slechts 5 stappen:

  1. Vul uw bedrijfsgegevens in op onderstaand formulier, samen met de tekst van uw advertentie en klik op verzenden. Uw contactgegevens vermeldt u best onder "varia". Indien gewenst kan u ook het logo van uw bedrijf uploaden (geen bestand in Word, maar afbeeldingen in .JPG, .GIF of .PNG). Wanneer u een logo uploadt, houd er dan rekening mee dat ze de maximale afmetingen van 300px (hoogte) op 100px (lengte) niet overschrijdt.
  2. Wij sturen u een e-mail waarin uw bestelling wordt bevestigd en waarin wij meedelen op welk bankrekeningnummer u kunt storten.
  3. Na ontvangst van uw betaling, krijgt u van ons een tweede e-mail ter bevestiging van uw betaling.
  4. Uw annonce wordt online geplaatst voor een periode van 3 maanden.
  5. Er wordt u een factuur "voor voldaan" toegestuurd.

U kan uw aankondiging ook in de Franse taal laten verschijnen, bv. wanneer u een Franstalige kandidaat wenst te rekruteren. U kan dat doen door dezelfde stappen 1 tot 5 te herhalen op de Franstalige pagina van onze website. Voor een tweetalige advertentie wordt u gevraagd in elke taal een formulier in te vullen.

Naam  
Voornaam  
Straat en huisnummer  
Postcode  
Woonplaats  
Vacaturenaam  
Taal
Bedrijfsnaam  
BTW nummer  
Telefoon  
Bedrijfslogo  
Functienaam  
Functieomschrijving  
Gezocht profiel  
Varia
Email adres   
Website